Пети пролећни циклус мини рукометне лиге борско-зајечарско-поморавског округа

posted in: Mini rukomet, Vesti | 0

У Књажевцу је 22.05.2022.године одржан Пети пролећни циклус мини рукометне лиге борско-зајечарско-поморавског округа. У изванредном амбијенту спортске хале “Каплар” домаћини ове манифестације су се заиста потрудили да на најбољи начин угосте и организују рукометно такмичење најмлађих рукометашица и рукометаша ових округа. Да се овај циклус мини рукометне лиге разликовао од претходних говори податак да је у њему учествовао рекордан број играчица и играча,преко 320, а разлог је и тај што су поред досадашњих екипа учесница у Књажевцу учествовали и гости из
Врања, Нишке Бање и Беле Паланке. Посебно треба нагласити да је организатор Мини рукометне лиге малишанима приредио изненађење: гост такмичења је био бивши прослављени репрезентативац наше државе господин Ратко Николић, који је несебично поделио прелепе тренутке са свим учесницима.

Наредни, шести циклус мини рукометне лиге борско-зајечарско-поморавског округа се одржава 05.06.2022.године у Бору, и биће завршни, а уједно и припрема за учествовање на Фестивалу мини рукомета који 12.06.2022.године организује Рукометни савез Централне Србије у Свилајнцу под називом “ИГРАЈМО СЕ РУКОМЕТА”.

Билтен 20

Раде Стојановић