РК УБ освајач КУП-а групе Запад

posted in: KUP | 0

У финалној утакмици КУП-а  групе Запад, која је одиграна 09.12.2021 године од 19:30 часова у Спортском центру “Ибар” у Краљеву, Рукометни клуб УБ је успео да надигра екипу Металца резултатом 25:29 (13:14), и подигне пехар намењен победнику Куп-а.

Током свих 60 минута игре приказана је добра игра и љубитељи рукомета су могли да уживају у правој рукометној представи. Већим делом утакмице виђена је изједначена борба,а све у духу фер плеја. Гостујућа екипа је била сталоженија и стрпљивија у нападу, играла је дисциплинованије у одбрани, и то је било од пресудног значаја за коначан исход утакмице.

По завршетку утакмице уприличена је церемонија доделе медаља финалисти  као и додела медаља и пехара намењених освајачу Куп-а. Медаље финалисти је уручила Председница ТК РСЦС Ивана Јовановић, док је златне медаље и пехар екипи УБ-а доделио председник Спортског савеза града Краљева.

Овом приликом и представник домаћина Г-дин Александар Несторовић је испред града уручио пригодне поклоне како гостујућој екипи, тако и службеним лицима и представницима Рукометног савеза Централне Србије.

Велика захвалност домаћину на изузетној организацији, честитке на борбености и фер игри, а екипи Уб-а пуно среће у наставку такмичења.