Фестивал младих у Ваљеву

posted in: Vesti | 0

Школа рукомета Ва Хендбол организовала је први по реду турнир који је окупио 26 екипа односно 236 дечака и девојчица из нашег округа. Првог дана викенда у „Хали спортова“ на догађају који није имао такмичарски карактер умеће у мини – рукомету показали су најмлађи из нашег града, Лознице, Уба,  Шапца, Смедеревске Паланке, Чачка и Мионице.

На два терена у ваљевској дворани играно је 28 утакмица након којих су сви дечаци и девојчице награђени аплаузима и медаљама, које је уручио и члан Градског већа Владимир Мишковић, члан У.О Мирослав Марковић, Снежана Јанковић, Гордана Остојић, Далибор Ристић испред РСЦС , Вукашин Радосављевић подпредседник клуба и Милан Гајић председник клуба.

Жеља представника клуба је да догађај постане традиционалан, а сви гости су од стране националног савеза добили по пет лопти и комплет маркера за тренинге. Представник лиге млађих категорија Далибор Ристић изразио је задовољство масовношћу обећавши да ће и Рукометни савез Србије бити подршка у наредним годинама, а све са циљем популаризације овог спорта.

На турниру су учествовале екипе: Лозница Град, Медицинар, Металопластика , СУР Лавићи, ОРК Умчари, ОРК Младост,РК УБ, Хандбал Мионица и Хандбал Ваљево.