Izabrano je novo rukovodstvo Rukometnog saveza Centralne Srbije

posted in: Vesti | 0

U Vrnjačkoj Banji u hotelu „Merkur“, dana 05.12.2016 godine, održana je Druga vanredna sednica Skupštine Rukometnog saveza Centralne Srbije. Uz prisustvo 33 delegata od 35 koliko broji skupština, izabrano je novo rukovodstvo.

 

Za predsednika Upravnog odbora izabran je Dejan Stanojević iz Vrnjačke banje.

Za potpredsednike Upravnog odbora izabrani su: Ljubiša Sudimac i Jovica Pavlović

Za članove Upravnog odbora izabrani su; Dušan Radović, Boban Đurović, Ratko Nikolić, Ljiljana Knežević, Rade Stojanović, Ilija Božić, Goran Tašković, Nemanja Momčilović, Husein Memić, i Boban Blagojević.

 

Za Generalnog sekretara je izabran dr Dušan Stojković, elitni međunarodni IHF sudija iz Niša.

Po završetku Skupštine, održana je i Prva konstitutivna sednica Upravnog odbora, na kojoj je usvojen Poslovnik o radu UO, izabrane Takmičarska komisija UO i Komisija za razvoj rukometa i izabran tehnički sekretar saveza.

Za predsednika Takmičarske komisije izabran je Nebojša Veljković iz Niške banje, dok su članovi komisije još i Miroslav Kolak, Aleksandar Tasić, Branislav Milosavljevic, Goran Čereković i Miodrag Šuljagić.

Komisija za razvoj rukometa sastavljena je od predsednika komisije Ivana Milivojevića, i članova Svetislava Jovanovića, Zorana Barbulovića, Samira Župljanina i Dragana Savkovića.

Dužnost tehničkog sekretara Saveza obavljaće Nebojša Vidanović.