Okupljanje devojčica selekcija Centralne Srbije u Vrnjačkoj banji

posted in: LMK, Vesti | 0

U Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Rukometnog saveza Centralne Srbije i podršku Rukometnog saveza Srbije, održano je okupljanje mlađih ženskih selekcija Centralne Srbije, odnosno Istoka i Zapada za godišta 2000/2001, 2002/2003 i 2004/2005.

Na poziv vd generalnog sekretara Aleksandra Petrovića, u Vrnjačkoj Banji je nakon završenog okupljanja održan sastanak sa koordinatorima i trenerima mlađih selekcija RSV, Ivanom Petkovićem i Milutinom Lučićem, RSB, Bratislavom Obućinom i RSCS, Zoranom Barbulovićem i Vladimirom Stanojevićem, uz učešće koordinatora mlađih reprezentativnih selekcija Živojina Maksića i Vladice Spasojevića, direktora LMK Sever Vlade Knežića, Centar, Milomira Dubravca i Zapad, Miroslava Kolaka, predsednika Komisije za razvoj rukometa RSCS Ivana Milivojevića, predsednika ZT RSCS Gorana Veselinovića i domaćina, predsednika RSCS Dejana Stanojevića i generalnog sekretara RSCS Dušana Stojkovića, a povodom predstojećeg Festivala rukometa za devojčice.

Iako su uredno pozvani, sastanku nisu prisustvovali koordinatrori i treneri RS KiM.

Na sastanku je dogovoreno da se Festival rukometa za devojčice održi u Kragujevcu, 7. maja 2017. godine, pre odigravanja kvalifikacione utakmice za plasman na EP, muških seniorskih reprezentacija Srbije i Rumunije. Na ovom festivalu, učestvovaće mlađe ženske selekcije Istoka, Zapada, Centra i Severa za godišta 2000/2001, 2002/2003 i 2004/2005.

Spisak devojčica koje su izabrane sa selekcije Rukometnog saveza Centralne Srbije možete preuzeti ovde.