Завршни турнир за Ж-14 – ЖОРК Јагодина Шампион РСЦС

posted in: Uncategorized | 0

 

          У недељу 21.04.2019 у Спорској хали “Језеро” у Крагујевцу одржан је завршни турнир Супер лиге Србије у конкуренцији Ж-14 (девојчице 2004 и млађе) у сјајној организацији Рукометног савеза Централне Србије, и домаћина турнира РК Раднички 1964.

           На турниру је учествовало 8 најбољих екипа са територије Централне Србије, а 4 првопласиране су избориле пласман на Државно првенство. Виђен је велики број неизвесних утакмица,на чијем квалитету би младим девојчицама позавиделе и старије колегинице.

            Победник турнира је екипа ЖОРК ЈАГОДИНА, друго место је изборила екипа ЖРК БЕКАМЕНТ ББ из Аранђеловца, док су 3.место заузеле рукометашице РК РАДНИЧКИ 1964. Уз њих се на државно првенство пласирао и ЖРК МЕДИЦИНАР из Шапца.

ЖОРК ЈАГОДИНА

ЖРК БЕКАМЕНТ ББ

РК РАДНИЧКИ 1964

            Медаље првопласираним екипама уручили су Ивана Јовановић ( Председник ТК РСЦС) i Владимир Стојановић ( Директор ТМК РСЦС), док су пехаре уручили Иван Миливојевић,( Председник Комисије за развој рукомета  РСЦС и директор Супер Б рукометне лиге), Александар Петровић, (Директор ТМК РСС ) и Ставро Рашковић ( члан Управног одбора РСЦС ).

Владимир Стојановић уручује медаље
Иван Миливојевић уручује пехар за 3.место
Александар Петровић уручује                  пехар за 2.место
Ставро Рашковић уручује пехар           Победнику ТМК РСЦС

 

Државно првенство у  категорији Ж-14 биће одржано од 10.05.-12.05.2019 године у Београду, у СЦ Слодес.