Оdržan humanitarni turnir “Deca za decu – ŽRK Košutnjak 2017”

posted in: LMK, Mini rukomet, Vesti | 0

U nedelju 26.02.2017. godine ŽRK Košutnjak iz Čačka je u saradnji sa klubovima koji igraju MINI RUKOMETA – ZAPAD organizovao Humanitarni turnir “Deca za decu ŽRK Košutnjak 2017”.

Na turniru su učestvovale 12 ženskih i 11 muških ekipa sa oko 250 učesnika iz Čačka, Kraljeva, Požege, Gornjeg Milanovca, Kragujevca, Smederevske Palanke, Lozovika i Gornje Trnave, pored ekipa iz Srbije na turniru je učestvovao sa svoje dve ekipe i Rukometni klub Bjeljina, Bjeljina iz Republike Srpske.

Organizacija turnira je protekla u najboljem redu tako da su svi imali samo reči hvale, a posebno predstavnici Društva za borbu protiv šećerne bolesti “Diabetes melitus” Čačak kome su i uručena prikupljena sredstva.
Mali rukometaši i rukometašice iz ovog dela Srbije po ko zna koji put su pokazali da su velikog srca jer su pored zapaženih akcija na terenu u promociji mini rukometa dali i veliki doprinos u prikupljanju sredstava za svoje drugove i drugarice kojima je potrebna pomoć u lečenju šećerne bolesti.

Organizator je svim učesnicima preko svojih sponzora obezbedio prigodne poklone, a najuspešnije ekipe nagradio i peharima.

Dešavanja na turniru zabeležile su kamere RTS-a objavivši prilog u Sportskom dnevniku 27.02.2017 godine kao i TV Galaksija 32 Čačak.