Руководство Рукометног савеза централне Србије поделило лопте клубовима Пиротског округа

posted in: Upravni odbor, Vesti | 0

Представници Рукометног савеза централне Србије Душан Стојковић, генерални секретар савеза и Нинослав Ћирић, потпредседник савеза, обишли су током викенда клубове у пиротском округу: ОРК Пирот, ЖРК Пирот, ОРК Бела Паланка и ЖОРК Ремисиана, као и Рукометни савез Пиротског округа.

Том приликом су разговарали са представницима клубова и Окружног савеза о проблемима које имају пред почетак друге полусезоне. Проблеми су углавном слични као и у другим срединама и директна су последица пандемије ЦОВИД-19. Истакнуто је да ће Рукометни савез Србије и централне Србије помоћи сваком клубу како би се првенства наставила и како би се одиграле заостале утакмице из претходне полусезоне. Највише пажње и средстава биће усмерено ка млађим селекцијама, јер су оне будућност рукометног спорта у Србији. Са представницима клубова је разговарано и о предстојећим изборима у савезу на свим нивоима, који би требало да се заврше до краја јуна 2021. године, а на којима ће се водити рачуна о регионализацији и што већој заступљености представника клубова, који заправо чине базу савеза. На крају је констатовано да су сва четири клуба у пиротском округу сачувана, три у првој и један у супер Б лиги, што јесте чињеница којом може да се поноси Окружни савез.

 

 

Донацију Рукометног савеза централне Србије у виду лопти за сениоре и млађе селекције представницима клубова у пиротском округу испред савеза су уручили Душан Стојковић и Нинослав Ћирић и том приликом су им пожелели пуно успеха и здравља у предстојећој полусезони.