Саопштење РК Вишеград

posted in: Vesti | 0

Рукометни клуб Вишеград на челу са својим предсједником Чедомиром Гузином, жели да искаже велику захвалност Рукометном савезу Србије што нам је омогућено да са нашим селекцијама наступимо у такмичењу ЛМK Централне Србије 2018/19.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим ривалима на фер игри, организацијама утакмица, као и на понашању свих актера, укључујући и домаћу публику.

Дочекали сте нас онако како се дочекују истински спортски пријатељи.

Било нам је задовољство такмичити се у овој лиги, да наш град и Републику Српску представимо на најбољи начин.

Хвала и Вашој публици која је показала да се на један фин, културан и достојанствен начин може бодрити свој клуб, бити му вјетар у леђа, а да се притом не вријеђа противник.

Напротив, они су наше играче дочекали и испратили са утакмице аплаузом.

Овом приликом желимо да се захвалимо свим клубовима против којих смо играли (Металопластика, Лозница, Гучево, Слога, Ариље, Омладинац) који имали разумјевање за удаљеност Вишеграда од мјеста одигравања утакмица те правили распоред одигравања који је нама ишао на руку.

Немамо примједбе ни на рад делегата као и на судије за које мислимо да су коректно дијелиле правду на нашим утакмицама.

Сарадња са руководством такмичења била је на завидном нивоу.

Наша рукометна породица постала је богатија за нове спортске пријетеље усудићемо се рећи за браћу коју смо стекли у задњих шест мјесеци.

Још једном смо показали наше јединство да Дрина спаја а не раздваја српски народ.

Нашим ривалима који су изборили пласман у наставак такмичења желимо много спортске среће и да остваре што боље резултате.

Уколико осјетите потребу да нас позовете радо ћемо се одазвати на турнире које организују ваши клубови, а ми смо већ договорили турнир на коме ће натупити наши пријатељи из Србије.

Надамо да ћете нам и на јесен допустити да се такмичимо у ЛМK у сезони 2019/20 у циљу промоције рукомета на овим просторима, а ми ћемо се потрудити да на најбољи начин оправамо ваше повјерење те на тај начин будемо најбољи спортски амбасадори Вишграда….

Спортски поздрав

УПРАВА
РK ВИШЕГРАД