Србија – Хрватска, Београд 11.04.2019.

posted in: Vesti | 0

Мушка сениорска рукометна репрезентација игра квалификације за Европско првенство 2020. године, где се у групи поред наше репрезентације налазе још и селекције Хрватске, Белгије и Швајцарске.

Репрезентација Србије се враћа у Београд, после готово пет година, где ће одмерити снаге са репрезентацијом Хрватске. Наредна утакмица за пласман на Европско првенство за мушкарце које ће бити одржано у Норвешкој, Шведској и Аустрији у јануару 2020. године, између репрезентација Србије и Хрватске, биће одиграна 11. априла 2019. године са почетком од 18.00 сати у хали „Александар Николић“ у Београду.

Не треба напомињати ривалитет између две репрезентације, неизвесне мечеве са препуним дворанама где год да се игра, али и добре и коректне односе два савеза.

Хала „Александар Николић“ ће и овог пута бити премала да би примила све који би желели да буду део овог спектакла, са жељом и надом да ће наша репрезентација доћи до два изузетно важна бода, који би представљали велики корак и напредак на путу ка европском првенству.

СРЕЋНО ОРЛОВИ…!!!