У Јагодини свечано отворен турнир селекција региона РСЦС

posted in: Uncategorized | 0

У спортској хали “Јасса” у Јагодини данас је отпочео дводневни турнир селекција региона Рукометног савеза Централне Србије за девојчице рођене 2006/07 године. На турниру ће се надметати 7 региона.

На самом почетку свим учесницима турнира обратио се Зоран Барбуловић, координатор свих женских селекција РСЦС. Он је поздравио све присутне, и захвалио се свим регионима што су се одазвали турниру и истакао је да је сигуран да имамо потенцијал и да рукомет има светлу будућност и перспективу.

Турнир је званично отворио председник Спортског савеза Града Јагодине Г-дин Зоран Глигоријевић, који је поздравио све присутне у име локалне самоуправе града, у име спортског савеза, као и у име ГРС Јагодина. Он је истакао да је Јагодина град спорта, да има веома дугу рукометну традицију, и да је изнедрио многа велика рукометна имена. Такође је поменуо да је женска екипа већ две године заредом Првак државе и освајач Купа Србије, да учествује такође и на међународним такмичењима. Мушка екипа такође иде једном узлазном путањом, а ради се озбиљно и са млађим селекцијама, и да му је због свега тога драго што је баш Град Јагодина домаћин ове величанствене рукометне манифестације у оквиру Рукометног савеза Централне Србије.

Церемонију отварања турнира можете погледати у следећем прилогу.