Јагодинска ревија рукомета

posted in: Vesti | 0

У уторак 14.01.2020.године одржана је прва ревија рукомета у Јагодини, где се организатор ГРС Јагодина потрудио да окупи све генерације јагодинског рукомета. Одиграла се ревијална утакмица мешовитих екипа, прво је на терен ступила ветеранска екипа Јагодине, а касније се смењивале све генерације. Након утакмице, уследио је коктел у плавој сали хале спортова, где су се уједно и додељивале награде најбољима у протеклој 2019. години.

По избору организатора, а у сарадњи са клубовима, за најбољу играчицу проглашена је Јелена Ђурашиновић – голманка ЖОРК Јагодине.

Најбољи играч је Веселин Јелић – повратник у тим Јагодине и капитен екипе.

Најбоља млада играчица је Анђела Ристић – десни бек ЖОРК Јагодина 2,

док је најбољи млади играч Илија Антанасковић – млада нада РК Јагодине.

Специјална награда за најбољег појединца у 2019.год. припала је тренеру ЖОРК Јагодине – Драгану Маркову, који је такође изабран за најбољег тренера Србије.


У сарадњи са РСС-ом, а захваљујући Милану Петронијевићу, најмлађи рукометаши и рукометашице добили су голове, лопте и маркере за мини рукомет.
Свим присутнима се обратио ген. сек. ГРС – а Дејан Миленковић, пожелео још боље резултате ове године и захвалио се на великом одазиву.
Истог дана је званично основан Ветерански РК Јагодина, који ће своје активности највише усмеравати на помоћ млађим селекцијама, али и на учешћу турнира ветерана.