Одржан јубиларни десети турнир “ТРНАВИЧКИ БИСЕРИ”

posted in: Mini rukomet, Vesti | 0

Женски рукометни клуб “КОЛИБРИ”  из Горње Трнаве, општина  Топола, од 2008. године  успешно организује, на опште задовољство свих  учесника,  спортску манифестацију  “ТРНАВАЧКИ БИСЕРИ”. Тако је било и ове  2018. када су у месецу јуну  организовани ЈУБИЛАРНИ  ДЕСЕТИ  по реду “ТРНАВАЧКИ БИСЕРИ”   где се рукомет играо у  четири категорије  и то Мини рукомет  за девојчице  2007. годиште,   затим  Девојчице  у категорији 2003.  и 2005. као и дечаци  2006 годиште.

Организатор је са својим спонзорима  најуспешнијим екипама доделио пехаре и медаље  као и дипломе  за најбоље појединце.
Док  учесници  “ТРНАВАЧКИХ БИСЕРА  2018”  размењују  своје утиске  о гостопримству и доброј организацији  ове спортске манифестације, ЖРК “КОЛИБРИ”  Горња Трнава за 23.09. 2018. припрема за најмлађе рукометаше  ОСМИ по реду ТУРНИР  МИНИ РУКОМЕТА  “ТРНАВАЧКИ МИНИЋ 2018” који је од прошле године  постао меморијални турнир ” ИВИЦА РАДИВОЈЕВИЋ” .
На овом   МЕМОРИЈАЛНОМ ТУРНИРУ узеће  учешће око 20 екипа  у  мушкој и женској конкуренцији за 2007 годиште  из Лазаревца, Горњег Милановца, Краљева, Барича, Лозовика, Крагујевца, Смедеревске Паланке, Бјељине, Аранђеловца  и екипе домаћина.
Више информација o oдржаном јубиларном десетом турниру “ТРНАВИЧКИ БИСЕРИ” у билтену Tрнавички бисери БИЛТЕН 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.