Одржан други турнир рукомета на песку у Лесковцу

posted in: Vesti | 0

Други по реду турнир у рукомету на песку у организацији Рукометног савеза Србије, Заједнице судија и контролора Лесковац и  Канцеларије за младе града Лесковца одржан је 11 и 12. августа. у склопу обележавања међународног дана младих. Град Лесковац и Канцеларија за младе су за најбоље обезбедили наградни фонд у износу од 90.000 динара.

У мушкој конкуренцији учествовало је 10 екипа из Лесковца, Ниша, Врања и Прокупља. Прво место је заузела екипа Освајачи, друго Побеђивачи а треће место заузели су Непобедиви. Све три екипе су из Лесковца.

Победници турнира у мушкој конкуренцији, екипа Освајачи

У женској конкуренцији учествовало је укупно 8 екипа. Прво место су заузеле рукометашице Топличанина из Прокупља, друга је била Никита из Ниша, док је треће место заузела екипа Дубочице из Лесковца.

Екипе Топличанина и Никите

Милош Радојичић испред Заједнице судија и контролора Лесковац и Александар Стојановић испред Канцеларије за младе града Лесковца су честитали победничким екипама на успеху и најавили да ће се потрудити да наредне године обезбеде већи наградни фонд и још бољу организацију турнира рукомета на песку.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.