ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Јагодина
  • 33 21
    31 16
  • РК Златар

Службена лица

Јаковљевић Драгана Судија А
Сандо Ковачевић Данијела Судија Б
Цветковић Јелена Делегат

РК Јагодина

Играч 2` ДК МВП

РК Златар

Играч 2` ДК МВП
Top