ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Локомотива
  • 25 15
    20 10
  • ОРК Младост

Службена лица

Маричић Никола Судија А
Вранић Чедо Судија Б
Максовић Бојан Делегат

РК Локомотива

Играч 2` ДК МВП

ОРК Младост

Играч 2` ДК МВП
Top