ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Шамот-65 2
  • 31 11
    28 12
  • РК Крушевац

Службена лица

Радељић Срђан Судија А
Војиновић Душан Судија Б
Вукојичић Петар Делегат

РК Шамот-65 2

Играч 2` ДК МВП

РК Крушевац

Играч 2` ДК МВП
Top