ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК БСК Хеба
  • 27 16
    25 14
  • РК Алексинац

Службена лица

Голубовић Марјан Судија А
Милошевић Драган Судија Б
Цветковић Милица Делегат

РК БСК Хеба

Играч 2` ДК МВП

РК Алексинац

Играч 2` ДК МВП
Top