ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Куршумлија
  • 27 13
    31 15
  • РК Јастребац

Службена лица

Радојичић Милош Судија А
Стефановић Марјан Судија Б
Ђорђевић Дамир Делегат

РК Куршумлија

Играч 2` ДК МВП

РК Јастребац

Играч 2` ДК МВП
Top