ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК БСК Хеба
  • 39 17
    34 14
  • РК Ртањ

Службена лица

Радојичић Милош Судија А
Стефановић Марјан Судија Б
Ковачевић Сергеј Делегат

РК БСК Хеба

Играч 2` ДК МВП

РК Ртањ

Играч 2` ДК МВП
Top