ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Бор
  • 24 13
    21 10
  • РК Житорађа

Службена лица

Радојичић Милош Судија А
Стефановић Марјан Судија Б
Тасић Слободан Делегат

РК Бор

Играч 2` ДК МВП

РК Житорађа

Играч 2` ДК МВП
Top