ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Куршумлија
  • 41 26
    34 16
  • РК Дубочица-54 2

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Ђорђевић Дамир Делегат

РК Куршумлија

Играч 2` ДК МВП

РК Дубочица-54 2

Играч 2` ДК МВП
Top