ДРЛ Исток - ДРЛ Исток
  • РК Мајданпек
  • 39 19
    29 14
  • ОРК Млади Радник 2

Службена лица

Станковић Борис Судија А
Николић Немања Судија Б
Ковачевић Сергеј Делегат

РК Мајданпек

Играч 2` ДК МВП

ОРК Млади Радник 2

Играч 2` ДК МВП
Top