ДРЛ Исток - ДРЛ Исток
  • ОРК Пирот
  • 29 13
    26 15
  • РК Осипаоница

Службена лица

Спасић Дејан Судија А
Цветковић Марко Судија Б
Вељковић Небојша Делегат

ОРК Пирот

Играч 2` ДК МВП

РК Осипаоница

Играч 2` ДК МВП
Top