Breadcrubs-image

Обавештење клубовима о наставку такмичења ЛМК РСЦС и КиМ

 


 


Обавештење за све екипе које се такмиче у ЛМК РСЦС и КиМ


Поштовани, рукометни пријатељи


Као што сам и обећао 14.01.2024.године када сам вам послао предходно обавештење, а пошто је сада већ јаснија ситуација око термина семинара службених лица и тренера, желим да све клубове обавестим око термина наставка такмичења у оквиру ЛМК.


Почетак наставка такмичења за групе које нису завршиле такмичење по регионима, је планиран за викенд 03-04.02.2024. године (све екипе које се такмиче у тим групама већ од сутра могу да се пријаве за организацију турнира ЛМК).


Ускоро (у току ове недеље ћете добити и билтен са утакмицама које требају још да се одиграју у свакој узрасној категорији).


Због све ближег наставка такмичења у ЛМК, осећам поново обавезу да вас још једном подсетим и ЗАМОЛИМ да извршите пререгистрацију ваших екипа како би смо могли несметано да наставимо са такмичењем у наведеном термину. Нажалост екипа која не буде извршила пререгистрацију и која не буде решила финансијска дуговања према лигама и савезу, неће моћи да настави такмичење у ЛМК.


Молим вас да ме о свим евентуалним проблемима обавестите на време, како би смо их можда заједно лакше решили.


Екипе које се такмиче у М-18 да се изјасне око организације такмичења како бих евентуално могао да направим детаљан план одигравања утакмица.


Оно што је сада већ сигурно јесте да би за суботу 10.02.2024. године, требало у неким узрасним категоријама да крене одигравање супер лиге РСЦС и КиМ, а за остале групе у суботу 17.02.2024. године


Због тога вас још једном молим да извршите на време све обавезе према савезу и извршите пререгистарцију екипа, како би смо могли несметано да наставимо са такмичењем у оквиру ЛМК РСЦС и КиМ.


У склопу овог обавештења на мејл свих клубова достављам вам Календар такмичења ЛМК РСЦС и КиМ, са тачним терминима када се планирају турнири у свим узрасним категоријама.


Желим да вас подсетим да скоро сва такмичења (осим М-16 и Ж-16), морају да се заврше до краја априла месеца, јер су државна првенства у мају месецу (мора да се испоштује да барем 15 дана пре државног завршимо ми наше такмичење). Стога вам је јасно да немамо простор за одуговлачење.


За све нејасноће, недоумице и евентуална питања, као и до сада знате да можете да ми се обратите у готово било које време (радним даном је пожељно после 15 часова).


 


Директор ТМК РСЦС и КиМ


Дамир Ђорђевић

Top