ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Златар
  • 43 24
    19 10
  • РК Карађорђе

Службена лица

Барјактаревић Јован Судија А
Миленковић Александар Судија Б
Јоксимовић Кристина Делегат

РК Златар

Играч 2` ДК МВП

РК Карађорђе

Играч 2` ДК МВП
Top