ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Алексинац
  • 32 16
    30 9
  • РК Зајечар 1949

Службена лица

Маринковић Предраг Судија А
Станковић Данијел Судија Б
Павловић Дејан Делегат

РК Алексинац

Играч 2` ДК МВП

РК Зајечар 1949

Играч 2` ДК МВП
Top