ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Жупа 54
  • 28 15
    32 15
  • РК Слога КВ

Службена лица

Барјактаревић Јован Судија А
Миленковић Александар Судија Б
Петронијевић Весна Делегат

РК Жупа 54

Играч 2` ДК МВП

РК Слога КВ

Играч 2` ДК МВП
Top