ПРЛ Запад мушкарци - ПРЛ Запад мушкарци
  • РК Јагодина
  • 29 16
    18 9
  • РК Шамот-65 2

Службена лица

Васиљевић Душан Судија А
Васиљевић Жељко Судија Б
Цветковић Јелена Делегат

РК Јагодина

Играч 2` ДК МВП

РК Шамот-65 2

Играч 2` ДК МВП
Top