ПРЛ Исток мушкарци - ПРЛ Исток мушкарци
  • РК Ртањ
  • 31 13
    26 15
  • РК Бор

Службена лица

Барбуловић Никола Судија А
Вељковић Марко Судија Б
Миленковић Дејан Делегат

РК Ртањ

Играч 2` ДК МВП

РК Бор

Играч 2` ДК МВП
Top